De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Dit betekent dat mensen afbeeldingen sneller in zich opnemen dan teksten – volgens onderzoek wel 60.000 keer sneller! Met beeld bereik je dus een groter publiek dan met geschreven tekst. BeeldDesk is gespecialiseerd in communiceren via beeldmateriaal.

Een belangrijk deel van de doelgroep van BeeldDesk is anderstalig, laagopgeleid of laaggeletterd. Wij vinden het cruciaal dat zij de informatie begrijpen die ze krijgen van gemeenten, organisaties en bedrijven. Daarom hebben wij bijzondere aandacht voor deze mensen. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw boodschap bij je doelgroep aankomt, schakel dan onze beeldredactie in. Wij ondersteunen jouw nieuws of bedrijfsinformatie met korte video’s en infographics die helemaal zijn toegespitst op jouw doelgroep.

Om vereenzaming te voorkomen, hebben wij speciaal voor mensen in de schuldhulpverlening en voor 65+’ers met een smalle beurs een aantrekkelijk Alles-in-1-pakket met televisie en internet beschikbaar.

cookies toestaan?