Alles in 1 pakketten

Alles-in-1-pakket voor 65+’ers

De vereenzaming van 65+’ers in Nederland is een maatschappelijk probleem dat ook BeeldDesk aan het hart gaat. Gelukkig zetten overheid en gemeenten gezamenlijk steeds meer in om eenzaamheid aan te pakken. Hoewel een toenemend aantal ouderen sociale media gebruikt, is dit voor 65+’ers met een smalle beurs vaak geen optie. Het dure abonnement voor internet, televisie en telefonie kunnen zij meestal niet betalen. Om het contact tussen deze mensen te bevorderen en sociaal isolement tegen te gaan, biedt BeeldDesk ook deze groep mensen het betaalbare Alles-in-1-pakket aan.

Meer weten over de mogelijkheden van het Alles-in-1-pakket voor jouw doelgroep?

NEEM NU CONTACT OP

Alles-in-1-pakket voor de schuldhulpverlening

Wie in de schuldhulpverlening zit, kan zich geen dure abonnementen voor internet, televisie en telefonie veroorloven. Bovendien mogen deze mensen meestal geen langdurige overeenkomsten afsluiten. Sociaal isolement kan dan een droevig gevolg zijn. BeeldDesk heeft een oplossing om deze periode te overbruggen: samen met onze provider bieden wij mensen in een schuldhulpverleningstraject een alles-in-1-pakket aan tegen zeer scherpe tarieven. Zo kunnen ook zij meedoen in de samenleving, contacten onderhouden en andere mensen blijven ontmoeten.

Alles-in-1-pakketten voor tv, internet en telefoon

BeeldDesk streeft naar armoedebestrijding en wil sociale participatie stimuleren bij mensen in de schuldhulpverlening en 65+’ers met een smalle beurs. Betaalbare televisie en internet gebundeld in één product, eventueel met telefonie, kan voor hen een uitkomst zijn. Dankzij een speciale overeenkomst met telecomprovider Telfort kunnen wij deze cliënten een aantrekkelijk Alles-in-1-pakket aanbieden.

cookies toestaan?