Brief ontvangen?  Meld je aan;

Samen met BeeldDesk werken aan een sterkere samenleving

BeeldDesk brengt de maatschappij dichterbij met een breed aanbod aan producten en diensten op het gebied van telefonie, beeld en communicatie. Als onderneming met een maatschappelijke missie bieden wij oplossingen voor mensen die beneden 120 procent van het sociale minimum leven. Ons streven daarbij is om armoede te bestrijden, participatie van deze doelgroep te stimuleren en de samenleving te versterken.
Om onze sociale ambities waar te maken, bieden wij onze diensten aan via gemeenten, bedrijven en instanties die dezelfde doelstellingen nastreven. Neem gerust contact met ons op als je denkt dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen.
Contact met beelddesk

Laatste nieuws

Missie, visie en onze waarden

Missie

BeeldDesk biedt telefonie en informatie aan in het kader van armoedebestrijding en het stimuleren van participatie in onze maatschappij. Ons streven is om minstens vijf procent van de Nederlandse samenleving die in armoede leeft, gebruik te laten maken van onze diensten.

Visie

BeeldDesk wil op het gebied van telefonie en informatie de grootste aanbieder zijn voor Nederlandse gemeenten, bedrijven en instanties die zich inzetten voor de groep financieel zwakkeren.

Onze waarden

BeeldDesk combineert het maken van winst met hart voor sociale doelstellingen en respect voor de medemens. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn voor BeeldDesk geen bijzaak, maar omvatten de kern van waar wij voor staan.

Video uitleg

cookies toestaan?